Ny reviderad utgåva av: Älska dig själv – en guide för särskilt sensitiva och andra känsliga själar har just utkommit

i februar 2015.
Tredje upplagan av första utgåvan (2012) är  slutsåld.

Den nya reviderade utgåvan innehåller bl. a. ett nytt kapitel om forskning inom området samt några fler goda råd och tips.

högkänslig

En kommentar

  1. Tack för en underbar bok!
    Växte upp i en ”bufflig” familj där sensitivitet var något som förlöjligades och bestraffades. Hade som tur var ett par personer i min omgivning som verkade förstå mig på något sätt. Dagdrömde ofta om en annan familj. Lyckades ändå bra i skolan. Gifte mig tidigt med en underbar man som tillsammans med mina barn, varav ett är högkänsligt, har varit ett oerhört stöd när krafterna har sinat. Tack vare dem har mina drömmar successivt förverkligats. Något som emellertid har hjälpt mig genom alla år är HANDARBETE. Stickning, virkning, broderi är något som tagit stor plats i mitt liv. När jag ägnar mig åt detta får jag vila från alla intryck som ibland är överväldigande. Samtidigt är jag sysselsatt med användbara saker och jag känner inget dåligt samvete. Tror att det varit en stor hjälp för mig. Jag läste inget om detta i boken i boken (Idélistan) och kände en liten oro för att detta kanske inte var så bra. Min erfarenhet säger emellertid att detta är en lugnande, tillfredsställande och enkel sysselsättning för särskilt sensitiva själar. TACK än en gång för att ämnet särskilt sensitivitet äntligen har lyfts fram på ett begripligt sätt både för den känslige själv men även för omgivningen. Äntligen kan vi acceptera oss själva och ta den plats även vi förtjänar.
    Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.